Stránky

sobota 4. októbra 2014

Kecy leaders retreat 2014

(by Daniel)

Po týždni strávenom v Česku na výbornej konferencii a jednohodinovom oddychu sme s Janym, Dušanom (vedúci Kecy campu v Žiline Ecav) a Barbie (vedúca Kecy campu v Rožňave) vyrazili do Liptovskej Sielnice, kde na náš čakal dôležitý víkend. Kecy leaders retreat, rozumej ako stretnutie vedúcich Kecy campov z celého Slovenska. Našim zámerom bolo spoločne zdieľať radosť z toho čo Boh robil na našich letných campov, zhodnotením všetkých aspektov, vďaka čomu by sme vedeli robiť Kecy campy v budúcnosti ešte lepšie a samozrejme, že sme sa už začali pripravovať na rok 2015 a modliť sa za to aby sme "Radostnú zvesť" mohli priniesť ďalším študentov v našich mestách.
Horný rad zľava: Janči, Tomáš, Rišo, Milan, Barbie, Julo, Ľubka, Edo, Jordán, Ed, Daniel, Dávid, Jany, Samo
Dolný rad zľava: Zuzka, Ria, Roman, Dalibor a Dušan.
Spolu sme boli 16 vedúcich Kecy campov, z každého mesta po 2, Jany, Ed a ja. Chýbali nám naši bratia z Trenčína. Pre mnohých to bolo po prvýkrát kedy boli v pozícii vedúcich Kecy campov a bolo skvelé počúvať ako ich Boh viedol v tejto často neľahkej úlohe. Tešíme sa na ďalšie leto kedy budeme prinášať evanjelium tým, ktorí ho ešte nepočuli aby mohli spoznať Božiu milosť, porozumieť Ježišovej obeti a začať nový život s Kristom.

Modlite sa prosím spolu s nami, za naše mestá, za naše zbory a za to aby sme evanjelium mohli niesť do našich miest, našich škol a do sveta v ktorom vládne tma.

Kecy campy sa v tomto roku konali v týchto mestách a zboroch: Bratislava Ecav, Žilina Ecav, Žilina CB, Nové Mesto nad Váhom Ecav, Trenčín KZ, Levice CB, Rožňava AC, Košice Ecav a Prešov Ecav
Viac o Kecy campoch: http://www.tckompas.sk/sk/kecy 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára